The InBetween

7.3 / 10
43 min
Misdaad, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min2019 - heden
Netwerk:NBC
The InBetween is een Amerikaanse bovennatuurlijkeserie van de zender NBC. De serie ging in première op 29 mei 2019.

Cassie Bishop werd geboren met een gave - ook al ziet ze hetzelf als een vloek. Ze ziet en communiceren met de doden, om te helpen met hun onopgeloste problemen... of ze het leuk vindt of niet. Wanneer haar oude vriend Detective Tom Hackett en zijn nieuwe partner, voormalig FBI Agent Damien Asante, hulp nodig hebben bij een donkere en raadselachtige moord, gaat Cassie akkoord om haar gaves te gebruiken. Ondanks haar terughoudendheid, heeft ze waarschijnlijk een manier gevonden om haar demonen in bedwang te houden, terwijl ze ondertussen een van de meest lastige zaken oplost.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

The InBetween - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (12)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
1 mrt 2021
1
The InBetween is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender NBC. De serie ging van start op 29 mei 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.
2 nov 2019
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
21 aug 2019

Vergelijkbare series