The Hunting

7.1 / 10
51 min
Miniserie
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkSBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:51 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:SBS
The Hunting is een Australische miniserie van de zender SBS. De serie ging in première op 1 augustus 2019.

The Hunting gaat over twee leraren op de middelbare school die ontdekken dat studenten naaktfoto's delen van hun minderjarige vrienden en leeftijdsgenoten, en de consequenties hiervan voor de tieners en hun families.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Hunting.

Nieuws (4)

EPIX heeft de premièredatum van het tweede seizoen van de batman prequel Pennyworth bekend gemaakt, daarnaast is er ook een teaser uitgebracht.
vrijdag, 14:00
Netflix heeft de wereldwijde rechten – met uitzondering op Australië – verkregen van het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, mede gecreëerd door Cate Blanchett (Mrs. America), die ook de hoofdrol vervult.
25 feb 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
16 dec 2019

Populaire reacties (1)

-
01 jan 2020
Was verheugd een Australische serie te kunnen bekijken, maar heb hem nu gezien en zal het ongetwijfeld aan mij liggen maar ik snap er niets van, alles nam een onverklaarbare wending en rest er een gevoel van frustratie en onbegrip. Vervelend zo'n einde waar je eigenlijk niks mee kunt.

Vergelijkbare series