Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Handmaid's Tale vanaf 26 april bij Videoland

The Handmaid's Tale vanaf 26 april bij Videoland

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefiction-/dramaserie The Handmaid's Tale is vanaf 26 april in Nederland te zien. De Nederlandse release is daarmee slechts één dag na de première bij Hulu in de Verenigde Staten.
Videoland zet de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen op 26 april online. Daarna wordt wekelijks op donderdag een nieuwe aflevering toegevoegd op de dag na uitzending in de Verenigde Staten.

MijnSerie onthulde eerder deze maand al iets over de inhoud van het tweede seizoen.

Video on youtube


The Handmaid's Tale beschrijft het leven in de Republiek Gilead, tot voor kort de Verenigde Staten van Amerika. Onder het bewind van religieuze fundamentalisten is de Republiek geobsedeerd met voortplanting. Door grootschalige milieuvervuiling zijn de meeste vrouwen onvruchtbaar. Vrouwen die dat nog wel zijn, worden de seksslavinnen van de heersers.

Ze moeten baby's produceren voor hun meesters. Wie een kind ter wereld brengt moet het afstaan aan de echtgenote van haar meester. De vrouwen zijn handmaid's. The Handmaid's Tale volgt Offred (voorheen June) die haar man en dochter verloor en nu probeert te vechten voor haar rechten en het terugvinden van haar dochter.

Het tweede seizoen omvat dertien afleveringen. De serie werd in september met acht Emmy's bekroond en won in januari een Golden Globe voor beste dramaserie. Elisabeth Moss won een Golden Globe voor haar rol als Offred.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten