The Handmaid's Tale

8.5 / 10
52 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Hulu toont teaser The Handmaid's Tale, seizoen 2

De Emmy Awards winnende serie The Handmaid's Tale van online dienst Hulu komt op 25 april terug met een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de serie is in Nederland momenteel te bekijken bij Videoland.

*** Dit bericht bevat spoilers ***

Hulu heeft voor de tweede serie van The Handmaid's Tale een teaser gepresenteerd.

Video on youtube


The Handmaid's Tale gaat over het leven in de Republiek Gilead, de nieuwe naam van de voormalige Verenigde Staten van Amerika. Onder het bewind van religieuze fundamentalisten is de Republiek geobsedeerd met voortplanting. Door grootschalige milieuvervuiling zijn de meeste vrouwen onvruchtbaar.

Vrouwen die nog wel vruchtbaar zijn, worden de seksslavinnen van de heersers. Ze moeten baby's produceren voor hun meesters. Wie een kind ter wereld brengt moet het afstaan aan de echtgenote van haar meester. De vrouwen zijn dus handmaid's.

The Handmaid's Tale volgt Offred (Elisabeth Moss) die haar man en dochter verloor en nu probeert te vechten voor haar rechten en het terugvinden van haar dochter. De serie is gebaseerd op een boek van Margaret Atwood, die voor het tweede seizoen betrokken was als consultant.

In de nieuwe serie krijgt Alexis Bledel (Gilmore Girls) een vaste rol en verder keert ook Samira Wiley (Orange is the New Black) terug. Daarnaast krijgt Marisa Tomei (The Wrestler) een gastrolletje. De hoofdrol in de serie is zoals gemeld voor Elisabeth Moss, die gestalte geeft aan Offred, die toch nog zwanger blijkt te worden.

Lees hier de recensie van het eerste seizoen.
Vorige aflevering
Safe
Safe
05x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Timmetje
12 maa 2018 09:24 -
Can't wait!
Reageer
The Handmaid's Tale