The German House

6.7 / 10
60 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/5afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkDisney+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20232023 (Beëindigd)
Genres:DramaHistorie
Netwerk:Disney+
The German House is een Duitse dramaserie van de zender Disney+. De serie ging in première op 15 november 2023.

Het leven van de vrolijke, naïeve en verliefde vierentwintigjarige Eva Bruhns neemt een onverwachte wending wanneer ze wordt aangenomen als vertaler voor de Auschwitz-processen in Frankfurt.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The German House.

Populaire reacties (1)

avatar Christophe
7
26 jun 2024
Een beetje een verborgen parel op Disney+, deze Duitse serie over het tweede Auschwitz-proces in 1963, in Frankfurt. Je volgt de Duits-Poolse tolk, een sympathieke jongedame wier ogen opengaan als ze mag tolken op het proces tegen een twintigtal Nazi kopstukken uit het wereldberoemde concentratiekamp.

Goed geacteerd en de sfeer is erg authentiek, je waant je echt in de jaren 60 in een land dat nog vol loopt met ex-Nazi's die eigenlijk nooit gestraft werden. Je kon niet elke Duitser die iets slechts had gedaan straffen natuurlijk en dat komt hier duidelijk naar voren.

Ik vond het boeiend en knap gemaakt. Een aanrader voor zij die ook genoten van de sfeer uit Endeavour (Brits) of The Restaurant (Deens).

Vergelijkbare series

The German House