The Big Escape

7.5 / 10
50 min
Spelprogramma
Volg deze serie
7.5 / 10
3seizoenen/26afleveringen/2017 - heden
NetwerkNPO 3
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2017 - heden
Netwerk:NPO 3
The Big Escape is een Nederlands spelprogramma van de zender NPO 3. De serie ging in première op 6 september 2017.

Raadsels oplossen, verbanden leggen, samenwerken en op de achtergrond bondjes sluiten om de kans te vergroten in het spel te blijven… Vandaag maakt AVROTROS de namen bekend van de spelers van The Big Escape. Welke BN’ers geven voor dit intrigerende avontuur hun vrijheid op?

Actrice Eva van der Gucht, komediant en televisiemaker Lieven Scheire, regisseuse Linda Hakeboom, ex-wielrenner Michael Boogerd, Olympisch schaatskampioene Annette Gerritsen, acteur Tygo Gernandt, programmamaker Giel de Winter, presentatrice Nance Coolen, acteur Harry Piekema, model en presentatrice Nadia Palesa, komediant Steven Brunswijk alias de Braboneger en beautyvlogster Nikkie de Jager gaan de uitdaging aan en laten zich opsluiten in de meest uiteenlopende escape rooms ooit.
Wie blijkt een natuurlijke leider, waarnemer, bemiddelaar of uitzonderlijk goed met cijfers? Ontdek hun talenten in The Big Escape.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (1)

The Big Escape - Eerste aflevering

6

Nieuws (8)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
23 mrt 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
16 mrt 2020
Liar, Castlevania, Oogappels, Westworld, Elite, Ozark deze en veel meer series die zullen starten in maart 2020
28 feb 2020

Populaire reacties (2)

9
19 jan 2019
Erg leuk, vooral de locaties zijn fantastisch. Gelukkig komt er een tweede seizoen.
-
22 sep 2017
Erg rommelig en voor de kijker niet echt leuk om te volgen. Wat is de bedoeling dat de kijker doet? Kijken, meer kun je niet, en dan is het een chaotisch tafereel waarbij je nu niet echt aan de tv gekluisterd zit maar eerder naar iets zin vollers gaat kijken.

Vergelijkbare series