The Alaska Triangle

8.3 / 10
40 min
Documentaire, Miniserie, Special Interest, Reality
Volg deze serie
8.3 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2020 - heden
NetwerkTravel Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min2020 - heden
The Alaska Triangle is een Amerikaanse miniserie van de zender Travel Channel. De serie ging in première op 9 februari 2020.

"The Alaska Triangle" is een Travel Channel-serie die een gebied in Alaska verkent dat bekend staat om zijn ongewone activiteiten, waaronder mysterieuze verdwijningen, waarnemingen van vreemde wezens, lichten aan de hemel en ontmoetingen met geesten. Sommige experts speculeren dat leylijnen of elektromagnetische anomalieën deze bizarre gebeurtenissen binnen de driehoek kunnen veroorzaken. De paranormale serie onderzoekt blijvende mysteries, zoals de verdwijning van de Douglas C-54 Skymaster in 1950. De Douglas verdween onderweg van Alaska naar Montana, met 44 mensen aan boord en geen spoor van het vliegtuig, de bemanning of de passagiers ooit is gevonden. Een ander mysterie betreft een Bigfoot-wezen waarvan wordt beweerd dat het een ooit bloeiende kuststad heeft verlaten. In een andere aflevering deelt een ooggetuige opzienbarende videobeelden van buitenaardse activiteit in Fairbanks, Alaska, terwijl een UFO-jager over de hoogste berg van Alaska vliegt op zoek naar een geheime ondergrondse buitenaardse basis.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Alaska Triangle.
The Alaska Triangle