Temptation Island VIPS

7.6 / 10
46 min
Reality
Volg deze serie
7.6 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2018 - heden
NetwerkVideoland
2x5 25 juli 2019Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:46 min2018 - heden
Genres:Reality
Netwerk:Videoland
Temptation Island VIPS is een Nederlandse realityserie van de zender Videoland. De serie ging in première op 7 juni 2018.

In Temptation Island VIPS gaan vier 'bekende' koppels de ultieme relatietest aan door twaalf dagen lang, gescheiden van elkaar, door te brengen in het gezelschap van 11 mannelijke en vrouwelijke verleiders op een tropisch eiland. Er komen dates op de meest exclusieve plekken en bij het kampvuur krijgen de partners beelden van elkaar te zien. Is hun relatie sterk genoeg? Kunnen ze de verleiding weerstaan of is het vlees te zwak en wat zijn daar dan weer de gevolgen van?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Temptation Island VIPS.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 24 juni
2
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
do 30 mei
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 28 mei tot en met 3 juni voor je op een rijtje gezet.
4 jun 2018