Sword Gai: The Animation

6.7 / 10
25 min
Actie, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
2seizoenen/25afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20182018 (Beëindigd)
Genres:ActieAnimatie
Netwerk:Netflix
Sword Gai: The Animation is een Japanse animatieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 23 maart 2018.

Een vrouw stierf een verdachte dood in het bos. Naast haar vindt de zwaardsmid Amon een pasgeboren jongen met een tragisch lot en neemt hem in. Ongeveer 10 jaar later verliest deze jongen die Gai heet en die de leerling van Amon is geworden, zijn rechterarm bij een ongeluk tijdens het maken van een zwaard. Amon besluit een zwaard te nemen genaamd "Shiryuu", een zwaard met demonische machten dat al generaties lang wordt doorgegeven en het in een kunstmatige arm voor Gai vormt. Dat was het begin van alles ...

Het verhaal van deze jongen, die een is geworden met een demonisch wapen en wordt getrokken in een wreed lot waarin hij talloze veldslagen moet doorstaan, kan worden gezien als ofwel het verhaal van "een prachtig wapen en een lelijk persoon" of van "de wreedheid van wapens en de schoonheid van mensen. " Dit is een compleet nieuwe wereld van strip noir.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Sword Gai: The Animation.
Sword Gai: The Animation