Succession

7.6 / 10
59 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
wo 30 september
1
Daar zijn we weer! Een gloednieuw seizoen van de MijnSerie Podcast! Perry Mason is de Serie van de Maand, verder behandelen Mandy en Peter het serie-nieuws van afgelopen tijd en bespreken we de Emmy Awards.
wo 23 september
2
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
ma 21 september
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
ma 21 september
3
Op maandag 14 september werden voor de 36ste keer de TCA Awards (Television Critics Association) uitgereikt via een online event vanwege de corona maatregelen.
di 15 september
2
Ook in de week van 7 – 13 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 37.
ma 14 september
AMC heeft een trailer uitgebracht voor de Amerikaanse anthologieserie Soulmates. De serie gaat 5 oktober van start en is al vernieuwd met een tweede seizoen.
vr 11 september
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Succession. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
do 10 september
1
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
wo 5 augustus
Het boek The First Shot van Brendan Borrell draait om de zoektocht naar een corona vaccin en wordt door HBO en Adam McKay (Succession) bewerkt tot serie.
wo 29 juli
De nominaties voor de belangrijkste televisieprijs zijn weer bekend gemaakt. Op zondag 20 september 2020 zullen we weten wie een Emmy Award mee naar huis mag nemen.
wo 29 juli
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
4 jun 2020