Storm Chasers

8,0 / 10
44 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
5seizoenen/41afleveringen/2008 - 2013 
NetwerkDiscovery Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20082013 (Beëindigd)
Storm Chasers is een Amerikaanse documentaireserie van de zender Discovery Channel. De serie ging in première op 17 oktober 2008.

De Great Plains van de Verenigde Staten bestaan uit ongeveer 1,1 miljoen vierkante meter vlak land en daarom staat de streek ook wel bekend als "Tornado Alley". Elk voorjaar creëren de veranderende weerpatronen de voorwaarden voor een catastrofe. Luchtmassa’s botsen met enorme kracht op elkaar en produceren hierbij dodelijke wervelstormen die een verwoestende uitwerking op het menselijk leven en eigendommen hebben.

Ieder jaar bereidt een bonte verzameling wetenschappers, enthousiastelingen en excentriekelingen zichzelf voor op een nieuw seizoen stormen achtervolgen. Hun doel is het vinden van een van de dodelijkste en gewelddadigste creaties van moeder natuur: de tornado. Voor ons team is het zien van een tornado niet voldoende... het team hoopt het onmogelijke te bereiken door IN een van deze stormen terecht te komen!
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 9
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 10
Seizoen 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Storm Chasers.

Vergelijkbare series

MythBusters
2 stemmen
Dirty Jobs
2 stemmen
Psych
1 stem
Storm Chasers