Stephen Hawking's Grand Design

7.9 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2012 - 2014 
NetwerkDiscovery Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20122014 (Beëindigd)
Stephen Hawking's Grand Design is een Amerikaanse documentary van de zender Discovery Channel. De serie ging in premiere op 9 juli 2012.

Professor Stephen Hakwing, natuurkundige, kosmoloog en wiskundige, een levende legende die zijn tijd als wetenschapper ver vooruit is, geeft zijn visie op de meest prangende kwesties.

Hij zal in deze documentaire zijn antwoorden geven op vragen als; wat is nu daadwerkelijk de zin van het leven? Waarom bestaat het universum? En nog veel meer. De beelden en animaties die je krijgt te zien zijn wonderlijk, prachtig en zeer indrukwekkend! Na meer dan 40 jaar onderzoek, een aantal recente observaties en spraakmakende doorbraken deelt Hawking zijn theorie met je. De diepste geheimen van het universum zal hij op spectaculaire wijze openbaren. Stephen Hawking's Grand design biedt je diepgaande, prachtige en opwindende onthullingen die jouw kijk op onze wereld voor altijd zal veranderen!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Stephen Hawking's Grand Design.
Stephen Hawking's Grand Design