Station 19

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Station 19 krijgt derde seizoen bij ABC

Station 19 is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. Momenteel is het tweede seizoen bezig en ABC heeft nu al gemeld dat er een derde seizoen gaat volgen.

Station 19 is een spin-off van de langlopende populaire serie Grey's Anatomy en volgt de belevenissen van de mannen en vrouwen uit een brandweerkazerne in Seattle.

Voor de realisatie van het derde seizoen komt er een nieuwe showrunner. Krista Vernoff, die heeft bijgedragen aan de revitalisering van Grey's Anatomy sinds ze in 2017 terugkeerde als showrunner bij die serie, zal ook Station 19 onder haar hoede nemen. Ze vervangt Station 19-maker Stacy McKee.

Station 19 komt uit de koker van Shondaland. Die werkt ook aan nieuwe seizoenen van Grey's Anatomy en How to Get Away with Murder.

Vorige aflevering
No Day Off
03x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Vandaag, 11:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De actrice die Elektra Natchios in Marvel's Netflix series Daredevil en The Defenders speelde, is gecast voor de hoofdrol in The Cleaning Lady van Miranda Kwok.
Gisteren, 15:00
Begin Mei wordt er op CBS een speciale aflevering van All Rise uitgezonden. Vanwege de richtlijnen rond het coronavirus, is de aflevering volledig gedraaid via platformen zoals FaceTime.
Gisteren, 14:00
Zoals met de meeste netwerken heeft ook NBC de productie van vele series moeten stoppen vanwege de corona-uitbraak. NBC heeft alle nieuwe finaledatums netjes op een rij gezet.
Gisteren, 13:00
Het elfde seizoen van de Amerikaanse animatieserie Archer zou 6 mei van start gaan, maar de première van het nieuwe seizoen is uitgesteld door FXX.
Gisteren, 12:00