Star vs. the Forces of Evil

8.3 / 10
20 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
4seizoenen/140afleveringen/2015 - 2019 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min20152019 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Star vs. the Forces of Evil is een Amerikaanse animatieserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 18 januari 2015.

Star vs. the Forces of Evil volgt een gevreesde, geweldige tiener prinses van een andere dimensie genaamd Star. Nadat ze voor haar 14e verjaardag een al-machtige magische toverstok heeft gekregen, wordt ze door haar koninklijke ouders naar de op Aarde wonende Diaz familie, met hun verstandige zoon Marco, gestuurd om daar met haar eigen unieke inter-dimensionale stijl een nieuw leven op te bouwen. Samen met Marco gaat ze op reis op middelbare school, maar ook op avontuur naar andere dimensies door het hele universum om samen te vechten tegen haar aartsvijand Ludo en zijn krachten van het kwaad.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 41
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 38
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 37
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Star vs. the Forces of Evil.

Vergelijkbare series

Star vs. the Forces of Evil