Spartacus: Blood and Sand

8.1 / 10
55 min
Actie, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/33afleveringen/2010 - 2013 
NetwerkStarz
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20102013 (Beëindigd)
Genres:ActieHistorie
Netwerk:Starz
Spartacus: Blood and Sand is een Amerikaanse historische actieserie van Starz. De serie ging in première op 22 januari 2010.

Spartacus is een Thracische soldaat die vecht voor de Romeinen onder Claudius Glaber. Wanneer hij tegen Glaber in opstand komt omdat die ten strijde wil trekken tegen de troepen van Mithridates VI van Pontus, wordt hij gearresteerd en tot slaaf gemaakt. Hij wordt samen met nog een aantal andere slaven geronseld voor een gladiatorenschool. Voortaan mag hij vechten in het Amfitheater tot vermaak van het Romeinse volk. Om te overleven moet hij niet alleen vechten tegen zijn collega-gladiatoren, hij moet ook vechten tegen verraad en corruptie en bovendien stelt vrouwelijke nabijheid hem op de proef. Eerst is hij koppig en onhandelbaar. Een lint van zijn vrouw, die ontvoerd is toen hij werd gearresteerd, brengt hem tot andere gedachten. Zijn meester zegt dat hij zijn vrouw gaat zoeken zolang Spartacus vecht en hem dominus (latijns voor meester) noemt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Spartacus: Blood and Sand.

Populaire reacties (32)

avatar 240980toos
9
3 dec 2017
Waanzinnige serie, ik moet eerlijk zeggen meer fan van de 1e spartacus te zijn, zijn vervanger doet het z'n best maar mis die blik van andy.. de rivaliteit tussen hem en crixus was fenomenaal.. groot gemis !
De serie blijft ook zonder de hoofdrolspeler een genot om naar te kijken (waar duidelijk een 300 tintje aan zit) het verhaal opzich is natuurlijk al legendarisch, van mij mogen ze in de toekomst dit verhaal nog een keer verfilmen.. waanzinnig en waargebeurt !! Op het geromantiseerde na natuurlijk. Ook kunnen andere serie een keer goed kijken naar dit einde, waar andere series falen is dit een waar feestje en ben je voldaan uitgekeken.
Een dikke 9 !!
avatar jan56
8
19 nov 2013
weer een genot om naar te kijken....zeer de moeite waard

Vergelijkbare series

Game of Thrones
28 stemmen
Rome
13 stemmen
Prison Break
6 stemmen
Dexter
3 stemmen
Lost
3 stemmen
Spartacus: Blood and Sand