Soof: Een Nieuw Begin

7.8 / 10
40 min
Drama, Comedy, Romantiek
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Soof: Een Nieuw Begin te zien bij RTL 4

De serie Soof: Een Nieuw Begin, die sinds november 2017 te zien is bij de on demand-dienst Videoland van RTL, gaat op zondagavond 21 januari van start bij RTL 4. In de tiendelige komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, nadat zijn eigen ‘mancave’ onbewoonbaar is verklaard.

Een eigen leven in elkaars nabijheid, dat vraagt om ongemakkelijke en hilarische situaties. Soof: Een Nieuw Begin gaat verder waar de speelfilm Soof 2 eindigt.

De situatie van ‘living divorced together’ die ontstaat door de terugkeer van Kasper, lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, ook Soof ziet wel voordelen in weer een man in huis. Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant De Kooksoof te richten. Deze situatie leidt echter onvermijdelijk tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen...

Na de twee succesvolle speelfilms keren Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn terug in hun rollen in de serie Soof: Een Nieuw Begin. Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als Soofs tienerdochter Sacha.

Elise Schaap (Josine, de bouwkundige) en Barbara Sloesen (Joy, de nieuwe keukenhulp) zijn toegevoegd aan de cast. Evenals Gustav Borreman (Mick, de overbuurman) en Peter Vandemeulebroecke (Didier, een charmante vlogger en influencer).

Soof: Een Nieuw Begin is net als de films ontwikkeld en geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens en Hans de Wolf van KeyFilm. De regie is in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom. De serie is, naar een verhaal van Marjolein Beumer (Soof 1 & 2), geschreven door Luuk van Bemmelen, Edward Stelder, Anna Pauwels en Nienke Römer.

Uitzending: vanaf zondag 21 januari om 21.00 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/MijnSerie.nl

Video on youtube
Vorige aflevering
Lang en Gelukkig
Lang en Gelukkig
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Soof: Een Nieuw Begin