Soof: Een Nieuw Begin

7.8 / 10
40 min
Romantiek, Dramedy
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Soof in februari bij RTL 4

Het tweede seizoen van de serie Soof: Een Nieuw Begin is sinds 29 november 2018 te zien bij Videoland. Wie daar geen lid van is kan het seizoen binnenkort bekijken bij RTL 4.

Het tweede seizoen van Soof: Een Nieuw Begin start namelijk op zondag 17 februari bij RTL 4. Naast bekende gezichten als Soof (Lies Visschedijk), haar ex-partner Kasper (Fedja van Hûet) en Soofs moeder Hansje (Anneke Blok) zijn er nieuwe personages die zich mengen in het leven van Soof. Zo speelt acteur Robert de Hoog de rol van Victor, producent/regisseur van Soofs nieuwe tv-kookprogramma én tevens haar nieuwe lover, treedt Bert Luppes in de huid van Eddie, de vader van Soof plotseling in haar leven opduikt en voor veel opschudding zorgt en het nieuwe buurmeisje Zoey, gespeeld door Bente Fokkens, die de harten van de tweeling sneller laat kloppen.

In het nieuwe seizoen proberen Soof en Kasper elkaar los te laten maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine (Elise Schaap), is Soof druk in de weer met haar vader. De tweeling (Brent en Niek Schoemaker) pendelt tussen de huizen van hun ouders heen en weer en zijn heftig aan het puberen terwijl dochter Sacha (Roos Dickmann) voor een paar maanden naar Amerika vertrekt. Intussen houdt Joy (Barbara Sloesen) de KookSoof draaiende en zijn Hansje en Gerrit (Dick van den Toorn) druk met de voorbereidingen voor hun bruiloft. Lukt het de chaotische en nuchtere Soof zich bovenop dit alles staande te houden in de glitter en glamour van de tv-wereld?

Video on youtube


De serie Soof: Een Nieuw Begin is in opdracht van RTL/Videoland ontwikkeld en geproduceerd door Millstreet Films en KeyFilm. De verhaallijnen van seizoen twee zijn bedacht door Luuk van Bemmelen en Simone van den Ende. De scenario’s zijn geschreven door Luuk van Bemmelen, Edward Stelder, Anna Pauwels, Nienke Römer, Judith Goudsmit en Lineke van den Boezem. Anne de Clercq heeft aflevering 1 t/m 6 geregisseerd en André van Duren aflevering 7 en 8.
Vorige aflevering
Lang en Gelukkig
Lang en Gelukkig
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Soof: Een Nieuw Begin