Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Soof: Een Nieuw Begin vanaf 29 november bij Videoland

Het tweede seizoen van de serie Soof: Een Nieuw Begin is vanaf 29 november te zien bij Videoland. De eerste beelden van dit seizoen zijn nu beschikbaar.

Naast de bekende gezichten zijn er ook nieuwe personages. Robert de Hoog speelt Victor, de producent en regisseur van Soofs nieuwe tv-kookprogramma en haar nieuwe love interest. Bert Luppes is te zien als Eddie, de vader van Soof en dus ex van Hansje, die de boel op stelten zet. Het nieuwe buurmeisje dat de harten van de tweeling sneller doet kloppen wordt gespeeld door Bente Fokkens. Alle acht afleveringen van Soof: Een Nieuw Begin van het tweede seizoen zijn vanaf 29 november beschikbaar bij Videoland, waar het eerste seizoen al te zien is.

Video on youtube


Soof en Kasper proberen elkaar los te laten zoals exen horen te doen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine, wordt Soof verrast door een bijzondere man die op de stoep staat en waar niemand omheen kan. De tweeling pendelt tussen de huizen van hun ouders en zijn heftig aan het puberen, terwijl dochter Sacha voor een paar maanden naar Amerika vertrekt. Intussen houdt Joy de KookSoof draaiende en zijn Hansje en Gerrit druk met de voorbereidingen voor de bruiloft. Bovenop dit alles krijgt Soof ook nog eens haar eigen TV kookprogramma met de hulp van Jim. Hoe houdt de chaotische en nuchtere Soof zich staande in de glitter en glamour van de TV wereld?

De serie Soof: Een Nieuw Begin is in opdracht van RTL/Videoland ontwikkeld en geproduceerd door Millstreet Films en KeyFilm. De verhaallijnen van het tweede seizoen van Soof: Een Nieuw Begin zijn bedacht door Luuk van Bemmelen en Simone van den Ende. De scenario’s zijn geschreven door Luuk van Bemmelen, Edward Stelder, Anna Pauwels, Nienke Römer, Judith Goudsmit en Lineke van den Boezem.
Vorige aflevering
Lang en Gelukkig
Lang en Gelukkig
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Soof: Een Nieuw Begin