Smallville

8,0 / 10
44 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
28 apr 2012 21:14 -
Deze serie verteld het verhaal over een jongere Clark Kent die later opgroeid als de 'Superman'.Omdat het daarover ging hield het mij altijd tegen om deze serie te beginnen volgen.Toevallig bekeek ik de eerste 'pilot' aflevering op tv en sindsien ben ik er helemaal van in de ban!Veel meer dan alleen maar superkrachten en Clark Kent zelf.Hoop alleen niet dat in de toekomst de serie gaat verzwakken maar daar ben ik zeker van dat dat niet gaat gebeuren.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_anonymous
09 aug 2015 22:38
En is tot nu toe nog niet gebeurd... Een top serie.
Reageer
avatar_aburex
9.1
04 sep 2018 09:53 -
Hele leuke en verslavende serie. Als je eenmaal aan het kijken ben moet je de volgende afl. en volgend seizoen zien. Spijtig dat het is afgelopen, maar de serie krijgt een goed en waardig einde. Top aanrader
Reageer
avatar_123dieren
10
03 okt 2016 23:10 - 03 okt 2016 23:12
Een top serie waarin de verhaallijnen goed worden uitgebeeld en verteld. Begon afgelopen zomer deze serie te kijken en nu alles gezien. Serie is verslaaf wekkend om elke dag weer een aflevering of meer te kunnen kijken.
Goede auteurs, deze serie hoort toch bij de top series voor mij. Ook al is serie al jaren afgelopen, toch jammer dat de serie is gestopt ook al kan je niet te lang doorgaan met een serie.
Reageer
avatar_anonymous
-
09 aug 2015 22:37 -
Ik vindt het een leuke serie, ( Dit is de enige Superhero film wat ik leuk vindt naast x-men
Reageer
avatar_John_33
10
25 apr 2021 14:17 -
Komt er nog een season 11
Reageer
Bekijk reacties (2)
avatar_Faceman
25 apr 2021 14:39
Wat denk je zelf? 10 jaar geleden laatste aflevering.
Reageer
avatar_Mandy1966
25 apr 2021 17:10
Nee, deze serie is al gecanceld na 10 seizoenen in 2011.
Reageer
avatar_Christophe
9
30 nov 2020 13:30 - 30 nov 2020 13:33
Er zijn maar weinig superheldenseries die mij kunnen bekoren. The Punisher (Marvel) is er één van, of deze serie, Smallville. Het eerste seizoen was best leuk, maar ook niet meer dan dát. Ik heb het met veel plezier uitgekeken en het had een van de spannendste cliffhangers ooit in een serie.

De acteurs/personages zijn niet zozeer cool, maar juist het omgekeerde, in feite zijn ze een stelletjes nerds, buitenbeentjes op hun highschool (behalve Lana dan misschien, maar ook alleen maar omdat ze met de populaire Whitney gaat, niet zozeer omdat zij zélf cool is). Je kunt bijna niet anders als voor hen zitten supporteren.

Het tweede seizoen, dat ik nu aan het kijken ben, is anders en donkerder dan het eerste. Het is naar mijn mening ook veel beter. De verhaallijnen lopen in elkaar over. Clark Kent wordt meer op de proef gesteld, en dan bedoel ik zijn karakter. Bovendien ontdekt hij dingen over zijn biologische afkomst. En ook het karakter van Lex Luthor maakt grote veranderingen door, zowel ten goede als ten slechte...

Mooiste moment: Clark stelt zichzelf maar weer eens in vraag na een slecht afgelopen confrontatie met een slechterik, turend door het luik van zijn schuur. Terwijl Clark naar de sterrenhemel staart, klinkt op de achtergrond 'The Other Side" van David Gray. Kippenvel!

Waar kan je ze zien? Amazon Prime Video, audio Engels, ondertiteling Engels voor slechthorenden. Werkt prima :-)
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
08x16
Inez
15 apr 14:18
Die muziek op het einde vind ik echt te gek :) weet toevallig iemand hoe dat nummer heet? Super aflevering btw :)