Smallville

8,0 / 10
44 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
28 apr 2012 21:14 -
Deze serie verteld het verhaal over een jongere Clark Kent die later opgroeid als de 'Superman'.Omdat het daarover ging hield het mij altijd tegen om deze serie te beginnen volgen.Toevallig bekeek ik de eerste 'pilot' aflevering op tv en sindsien ben ik er helemaal van in de ban!Veel meer dan alleen maar superkrachten en Clark Kent zelf.Hoop alleen niet dat in de toekomst de serie gaat verzwakken maar daar ben ik zeker van dat dat niet gaat gebeuren.
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_jonathand
09 aug 2015 22:38
En is tot nu toe nog niet gebeurd... Een top serie.
Reageer
avatar_123dieren
10
03 okt 2016 23:10 - 03 okt 2016 23:12
Een top serie waarin de verhaallijnen goed worden uitgebeeld en verteld. Begon afgelopen zomer deze serie te kijken en nu alles gezien. Serie is verslaaf wekkend om elke dag weer een aflevering of meer te kunnen kijken.
Goede auteurs, deze serie hoort toch bij de top series voor mij. Ook al is serie al jaren afgelopen, toch jammer dat de serie is gestopt ook al kan je niet te lang doorgaan met een serie.
Reageer
avatar_aburex
9.1
04 sep 2018 09:53 -
Hele leuke en verslavende serie. Als je eenmaal aan het kijken ben moet je de volgende afl. en volgend seizoen zien. Spijtig dat het is afgelopen, maar de serie krijgt een goed en waardig einde. Top aanrader
Reageer
avatar_jonathand
9
09 aug 2015 22:37 -
Ik vindt het een leuke serie, ( Dit is de enige Superhero film wat ik leuk vindt naast x-men
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
08x16
Inez
15 apr 14:18
Die muziek op het einde vind ik echt te gek :) weet toevallig iemand hoe dat nummer heet? Super aflevering btw :)