Smaakt Naar Meer

7.6 / 10
30 min
Praatprogramma
Volg deze serie
7.6 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2016 - heden
NetwerkOmroep MAX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2016 - heden
Netwerk:Omroep MAX
Smaakt Naar Meer is een Nederlands (na)praatprogramma van de zender Omroep MAX. De serie ging in première op 7 september 2016.

Klaar voor meer Heel Holland Bakt? In Smaakt Naar Meer wordt de voorgaande Heel Holland Bakt-aflevering nabeschouwd. Elke woensdagavond zitten er 3 gasten bij André van Duin aan tafel. Samen bespreken zij de gebeurtenissen in de tent.

Wat is er gebeurd in de afgelopen aflevering? Waarom werd juist die ene kandidaat Meesterbakker? Wie ging met de hakken over de sloot naar de volgende aflevering? Ook de afvaller van die week schuift aan om mee te praten. Wat ging er precies mis?

We bekijken een aantal ingezonden bakfoto’s van de bakfans thuis en tot slot komen thuisbakkers met hun meest opvallende (mis)baksels naar de studio. Wat hebben zij gemaakt en… smaakt het ook?
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Smaakt Naar Meer.

Vergelijkbare series