Sliders

7.5 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
5seizoenen/88afleveringen/1995 - 2000 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min19952000 (Beëindigd)
Netwerk:FOX
Sliders is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender FOX. De serie ging in première op 22 maart 1995.

Quinn Mallory is een talentvolle natuurkundestudent. In de kelder van zijn ouderlijk huis in San Francisco experimenteert hij met van alles. Als hij op een dag een anti-zwaartekracht-apparaat probeert te maken, ontdekt hij een manier om een toegangspoort (in de vorm van een soort 'gat' in de lucht) te openen naar een parallel universum. Welk universum dat is, is volstrekt willekeurig. De dimensie wordt bepaald zoals een balletje in een roulette met een oneindig aantal vakjes. Quinn besluit na een aantal tests zelf door de poort te gaan. Maar om er zeker van te zijn dat hij kan terugkeren naar zijn eigen wereld maakt hij een apparaat genaamd de 'timer'. Deze zal hem na een bepaalde tijd kunnen laten terugkeren naar zijn eigen universum.

Na zijn succesvolle poging laat hij zijn ontdekking zien aan professor Arturo en Quinns medestudent Wade Wells, en stelt hen voor mee te gaan om het zelf te ervaren. Ze besluiten met Quinn mee te gaan. Omdat ze nu met zijn drieën door de poort gaan, voert Quinn de energie van de timer op. Doordat hij de timer echter teveel opvoert, begint de poort te 'lopen' en zo komt de poort buiten de kelder van Quinn en op straat. Op de straat wordt zanger Rembrandt Brown, die toevallig net langs het huis van Quinn reed, meegezogen in de poort alvorens de poort sluit.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 25
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 18
Seizoen 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Sliders.

Populaire reacties (3)

avatar anonymous
-
26 sep 2019
Vind dit een leuke serie
maar de dvd box bevat fouten
Er mist een deel (Exodus deel 2)
en de volgorde is niet juist
avatar anonymous
-
23 okt 2013
Ik vind er een raar einde aan. Iedereen is elkaar kwijt

Vergelijkbare series

Stargate SG-1
2 stemmen
Highlander
2 stemmen
Lost
1 stem
Firefly
1 stem
Eureka
1 stem
Sliders