Six Feet Under

8.2 / 10
55 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_LaLover
7.8
21 apr 2020 22:30 -
Fijne serie om te kijken. De allerlaatste aflevering en vooral het einde vind ik geniaal.
Reageer
avatar_Karel
-
17 jul 2018 16:30 -
Hele goede serie . Goed acteer werk .en gort droge humor. Zonde dat de serie na 5 seizoenen id
Reageer
avatar_FantatsicMrFox
10
06 apr 2018 01:30 -
Een van de beste series die ik ooit heb gezien. Ik snap ook nog steeds niet waarom deze serie nog geen blu-ray release heeft gekregen.
Reageer
avatar_Rena68
8
21 sep 2013 09:56 -
Ben nu bezig met laatste seizoen maar moet nog steeds wennen aan "Dexter". haha
Reageer
avatar_Rena68
8
03 sep 2013 10:55 -
Moet nu beginnen met deel 1 seizoen 1.
Klinkt allemaal zeer belovend.
Reageer
avatar_gumstarr
8
01 jul 2013 19:39 -
Toen Dexter nog van de mannenliefde was en samen met zijn broer, die een zwak heeft voor licht psychotische vrouwen, de begrafenisonderneming van zijn overleden vader overnam. Ook is er nog een soort van half catatonische moeder en een ontspoorde dochter. Denk daar heerlijke onderhuidse spanningen en uiterst cynische en sarcastische humor bij en je kunt vijf seizoenen vooruit.
Reageer
avatar_anonymous
-
09 jan 2013 23:41 -
Deze serie is samen met 'The Wire' een van de beste dramaseries ooit gemaakt. Ik heb nog nooit een serie van begin tot eind gevolgd waarin je alle keuzes van de personages helemaal kan invoelen. Ieder mens heeft z'n rare, duistere, hysterische kanten en de keuzes die deze personages maken verdienen niet altijd de schoonheidsprijs, maar je begrijpt ze... Het is subliem.
Geweldige zwarte humor, scènes waarbij je je schoenzolen wilt opeten van empathie en de laatste aflevering heb ik een week moeten laten bezinken. Ik huil nooit als ik naar series kijk, moet weleens slikken, maar de laatste scène.... Sprakeloos. Ik krijg nog kippenvel als ik eraan denk.
Een serie over het leven die je naar je strot grijpt. Ik kan niet anders zeggen.
Reageer
avatar_anonymous
-
18 nov 2012 19:13 -
Beste serie die ik nu (opgenomen) aan het volgen ben. Zo verslavend !
Reageer
avatar_alexanderleveld
9.8
09 jul 2012 11:19 -
Beschouw de reactie van mij hieronder niet als gelezen, toen was ik nog rond seizoen 1 (kan die niet verwijdert worden?), want dit is echt één van de beste (zo niet de beste) serie's die ik ooit heb gezien. topkwaliteit, goede acteurs, leuke personages waar je echt mee meeleeft en natuurlijk de humor. Zo zie je maar dat je niet gelijk een mening kan hebben als je pas met de serie begint hahah en dan natuurlijk het einde... (T-O-P)
Reageer
avatar_alexanderleveld
9.8
14 jun 2012 12:40 -
Ik vind het een leuke serie, de zwarte humor is fantastisch, maar buiten dat vind ik persoonlijk de personages niet allemaal even leuk en de verhaallijnen ook niet buitengewoon bijzonder...
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.