Sisi

8,0 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/6afleveringen/2021 - 2022 
NetwerkORF
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20212022 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:ORF
Sisi is een Duitse miniserie van de zender ORF. De serie ging in première op 12 december 2021.

"Sisi" volgt het buitengewone leven van keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Modern, eerlijk en authentiek. De serie, verteld vanuit het perspectief van haar naaste vertrouwelingen, werpt een nieuwe kijk op het leven van de keizerin en onthult een gelaagde vrouw.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Populaire reacties (5)

avatar Boboli
8
11 apr 2022
Op zich een boeiende insteek over het Sissi (Sisi?) verhaal. Alleen : in een reeks verwacht je dat elk seizoen afgewerkt eindigt met een hoogte- of dieptepunt. Hier gebeurt er op het einde eigenlijk niets, je weet helemaal niet door de reeks zelf waar de geschiedenis verder heen gaat. Het is overduidelijk dat er een vervolg dient te komen - als de markt het zo wil. Of dit er komt blijft nog de vraag. Omwille van de visie scoren we dit met 8*. Filmisch ben ik iets minder enthousiast. Camera en regie zijn prima en boeiend, de belichting is dit minder en de DVD-overdracht is eerder matig. Wel jammer voor het geleverde werk. We blijven wel op onze honger zitten in afwachting van een vervolg. Komt dit er niet dan zakt de reeks in mijn waardering omdat ze de oorspronkelijke premisse niet waar kan maken ; inzicht in de geschiedenis en de dramatiek van Sisi zelf. (M)
avatar mowiho
-
18 jan 2022
De laatste drie afleveringen hadden niet gehoeven. Had de missende stukjes in de eerste drie afleveringen gestopt en wellicht vier afleyvan gemaakt.

Vergelijkbare series

Sisi