Sin Senos Sí Hay Paraíso

8.5 / 10
43 min
Soap
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
4seizoenen/328afleveringen/2016 - 2020 
NetwerkTelemundo
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20162020 (Beëindigd)
Genres:Soap
Netwerk:Telemundo
Sin Senos Sí Hay Paraíso is een Colombiaanse soap van de zender Telemundo. De serie ging in première op 19 juli 2016.

Een jong meisje staat voor moeilijke tijden wanneer ze de lijn overschrijdt die haar ouders hebben getrokken om haar weg te houden van de buitenwereld. In het verleden liet de moeder van het jonge meisje haar kinderen vermoorden en om deze pijn te boven te komen kreeg ze een baby en noemde haar Catalina, dezelfde naam als haar voormalige dochter. Het verhaal begint zichzelf te herhalen, alsof Catalina de voorbeelden van haar oudere zussen volgt op zoek naar gemakkelijk geld via prostitutie. Zal het verhaal op dezelfde manier eindigen...?

Een sequel van de serie Sin Senos No Hay Paraiso
Dit vervolg volgt het leven van de jongere zus van de hoofdrolspelers en hoe ze om moet gaan met de gevolgen van de problemen van haar overleden broer en zus met hun leven van misdaad.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 90
Seizoen 2
0 / 87
Seizoen 3
0 / 69
Seizoen 4
0 / 82

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Sin Senos Sí Hay Paraíso.