Sharp Objects

7.8 / 10
53 min
Misdaad, Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Sharp Objects vanaf 9 juli bij Ziggo

Sharp Objects is een Amerikaanse misdaadserie van de zender HBO. De serie gaat daar op 8 juli 2018 in première. Een dag later gaat de serie van start bij Ziggo Movies & Series XL.

Een verslaggeefster komt in Sharp Objects in contact met de psychologische demonen uit haar verleden wanneer ze terugkeert naar haar geboortestad om een gewelddadige moord te verslaan. De hoofdrol in de miniserie is voor Amy Adams. Ze geeft gestalte aan journaliste Camille Preaker, die net is ontslagen uit een psychiatrische inrichting. Eenmaal terug in haar oude woonplaats doet ze onderzoek naar de moord op een jong meisje, waarbij ze moet uitkijken dat ze niet opnieuw haar verstand verliest.

Sharp Objects is gebaseerd op het gelijknamige boek van Gillian Flynn en bestaat uit acht afleveringen. Patricia Clarkson speelt de rol van Camille's moeder. Andere castleden zijn Elizabeth Perkins, Madison Davenport, Chris Messina en nieuwkomer Eliza Scanlen. Net als in het eerste seizoen van Big Little Lies worden alle afleveringen van Sharp Objects geregisseerd door Jean-Marc Vallee.

Vorige aflevering
Milk
Milk
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1