Selena: The Series

-
40 min
Drama, Biografie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Selena: The Series begin december in première

De nieuwe Netflix-serie Selena: The Series zal begin december in première gaan. Netflix heeft ook de eerste beelden van de dramaserie uitgebracht.

Selena: The Series vertelt het verhaal van de Tejano-muzieklegende Selena Quintanilla. De serie volgt de zangeres terwijl al haar dromen uitkomen en zij en haar familie hartverscheurende en levens veranderende keuzes moeten maken. Selena: The Series gaat 4 december in première bij Netflix.

Christian Serratos (The Walking Dead) vervult de hoofdrol in de serie, zij speelt namelijk de rol van Selena Quintanilla. Daarnaast spelen onder andere Ricardo Chavira (Scandal), Gabriel Chavarria (The Purge) en Julio Macias (On My Block) een rol in de serie. Moisés Zamora (Star) schreef de serie en diende als uitvoerend producent.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Gisteren, 09:00
3
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
woensdag, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
woensdag, 10:00
2
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
woensdag, 09:00
1