Selena: The Series

7.2 / 10
40 min
Drama, Biografie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Selena: The Series begin december in première

De nieuwe Netflix-serie Selena: The Series zal begin december in première gaan. Netflix heeft ook de eerste beelden van de dramaserie uitgebracht.

Selena: The Series vertelt het verhaal van de Tejano-muzieklegende Selena Quintanilla. De serie volgt de zangeres terwijl al haar dromen uitkomen en zij en haar familie hartverscheurende en levens veranderende keuzes moeten maken. Selena: The Series gaat 4 december in première bij Netflix.

Christian Serratos (The Walking Dead) vervult de hoofdrol in de serie, zij speelt namelijk de rol van Selena Quintanilla. Daarnaast spelen onder andere Ricardo Chavira (Scandal), Gabriel Chavarria (The Purge) en Julio Macias (On My Block) een rol in de serie. Moisés Zamora (Star) schreef de serie en diende als uitvoerend producent.

Vorige aflevering
Qué Creías
Qué Creías
01x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Lyckoviken. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het dertiendelige derde seizoen van Colony verschijnt begin mei op Netflix. De eerste twee seizoenen van de USA Network zijn al te bekijken bij Netflix.
Gisteren, 16:00
4
Het vijfde seizoen van Line of Duty zal vanaf mei uitgezonden worden bij BBC First. Er zal wekelijks een aflevering worden uitgezonden.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een festivalpas voor het Sneak Peek festival van MyLum. We geven twee passen weg. Doe mee en maak kans op een pas!
Gisteren, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
De vierde Netflix serie die gebaseerd is op een verhaal van Harlan Coben verschijnt binnenkort. Netflix deelt vast de eerste beelden.
Gisteren, 12:00
2