Seirei Gensouki: Spirit Chronicles

8.7 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
8.7 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkCrunchyroll
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Crunchyroll
Seirei Gensouki: Spirit Chronicles is een Japanse animeserie van de zender Crunchyroll. De serie ging in première op 6 juli 2021.

Amakawa Haruto is een jonge man die stierf voordat hij herenigd werd met zijn jeugdvriend die vijf jaar geleden verdween. Rio is een jongen die in de sloppenwijken woont en wraak wil voor zijn moeder die voor zijn ogen werd vermoord toen hij vijf jaar oud was. Aarde en een andere wereld. Twee mensen met totaal verschillende achtergronden en waarden. Om de een of andere reden worden de herinneringen en persoonlijkheid van Haruto, die had moeten sterven, opgewekt in Rio's lichaam. Terwijl de twee in de war zijn over hun herinneringen en persoonlijkheden die samensmelten, besluit Rio in deze nieuwe wereld te leven. Samen met Haruto's herinneringen wekt Rio een onbekende 'speciale kracht' op, en het lijkt erop dat als hij die goed gebruikt, hij een beter leven kan leiden. Maar daarvoor ontmoet Rio een ontvoering die blijkt te zijn van een prinses van het Bertram-koninkrijk waarin hij woont. Nadat Rio de prinses heeft gered, krijgt Rio een studiebeurs aan de Royal Academy, een school voor de rijken en machtigen. Een arme wees zijn in een school van edelen blijkt een uiterst afschuwelijke plek om te zijn.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 0
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Seirei Gensouki: Spirit Chronicles.
Seirei Gensouki: Spirit Chronicles