Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Beau Knapp (Seven Seconds) gaat in zevende en laatste seizoen van Seal Team spelen

Beau Knapp (Seven Seconds) komt bij Bravo Team als vast castlid in het zevende en laatste seizoen van Paramount+'s militaire drama Seal Team.

Seal Team, met David Boreanaz in de hoofdrol, volgt het professionele en persoonlijke leven van de meest elitaire eenheid van Navy SEALs terwijl ze trainen, plannen en de gevaarlijkste missies met een hoge inzet uitvoeren.Knapp (foto) zal Drew Franklin spelen, een Chief Petty Officer met een bewogen geschiedenis bij het Commando wiens plaatsing in Bravo Team een teken is van hun probleemkindstatus in de ogen van de DEVGRU machthebbers. Drew is een gladde prater die elke hoek in zijn eigen voordeel uitbuit en geniet van het mysterie en de geruchten die hem omringen.

Neil Brown Jr., AJ Buckley, Toni Trucks en Raffi Barsoumian spelen ook mee.

De serie wordt geproduceerd door CBS Studios en uitgevoerd door Spencer Hudnut, Christopher Chulack, David Boreanaz, Sarah Timberman, Carl Beverly en Mark Owen.

Seizoen zeven gaat ergens in 2024 van start.

Knapp staat bekend om zijn geweldige rol in Veen Sud's Seven Seconds op Netflix. Zijn werk omvat onder andere Dan Brown's The Lost Symbol voor Peacock en The Good Lord Bird met Ethan Hawke voor Showtime.

In films is hij te zien tegenover Nate Parker in American Skin en tegenover Naomie Harris en Frank Grillo in Black and Blue van Sony en Mosquito State uit 2020. Binbenkort is hij te zien in de films The Bikeriders met Tom Hardy en Michael Shannon en Road House met Jake Gyllenhaal en Conor McGregor voor Amazon.
Vorige aflevering
Fair Winds and Following Seas
Fair Winds and Following Seas
06x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Seal Team