Scrubs

8,0 / 10
21 min
Medisch, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Selphya
8
10 dec 2014 21:29 -
Scrubs. Een serie die ik een aantal keer voorbij heb zien komen op Comedy Central. Nu eindelijk na wat verveling besloten de serie eens in goede volgorde te gaan kijken. Onze geweldige hoofdrolspelers dokter JD, Turk, Reid, Cox en zuster Espanoza wat een geweldige setting voor een ziekenhuis serie. Als je van een comedy houd is deze serie zeker wel iets voor jou. Door het gebruik van een ziekenhuis setting komt er ook voldoende bij aan de medische kant en drama. Dus een goede combinatie voor een geweldige serie. De eerste 8 seizoenen zijn de serie zelf. Seizoen 9 heb ik eigenlijk een beetje met tegenzin uit zitten kijken, deze voegde heel weinig waarde toe aan het verhaal zelf en had liever gezien dat ze in diezelfde setting door waren gegaan.
Reageer
avatar_michaeljackson
8
07 mrt 2011 00:10 -
wat een super leuke grappig serie.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.