Saving Hope

7.8 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde en vierde seizoen Saving Hope verschijnen begin november bij Ziggo

Na het eerste en tweede seizoen worden nu ook het derde en vierde seizoen van de Canadese dramaserie toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.

Ziggo voegt twee seizoenen van Saving Hope toe aan het aanbod. De eerste twee seizoen werden eind juli al toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Vanaf 9 november zijn het derde en vierde seizoen van de dramaserie ook te zien via Ziggo. De serie ging in 2012 in première bij de Canadese zender CTV en werd in 2017 beëindigd met een vijfde seizoen.

Saving Hope volgt het leven van Charlie Harris (Michael Shanks, Stargate SG-1), een topchirurg die zelf in een coma raakt en in zijn eigen ziekenhuis moet vechten voor zijn leven. Terwijl zijn eigen vrouw en chirurg Alex Reid (Erica Durance, Smallville) met de situatie probeert om te gaan, neemt Harris een geestenvorm aan en dwaalt hij rond in het ziekenhuis.


Saving Hope
Vorige aflevering
Hope Never Dies
05x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1