Roswell, New Mexico

7.7 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Sproet2jes
6.4
22 mei 2020 14:14 -
Ik mis de tabasco..;)
Reageer
avatar_sharky
7
20 jan 2019 13:58 - 20 jan 2019 13:58
Heb de eerste aflevering gezien,was op zich niet slecht,had raakvlakken met de oude serie,ook al zijn er natuurlijk moderne twists.Ik zelf heb er een hekel aan om oude series en remakes te vergelijken.Mensen blijven te veel in het oude hangen en willen niet begrijpen dat het nu andere tijden zijn.Natuurlijk zijn de oude series goed maar dat was toen,als ze dat nu precies hetzelfde zouden doen,wat niet kan omdat de acteurs van toen of nu te oud zijn of zelfs overleden zijn,dan zouden de series geen lang leven hebben simpel omdat de smaak (voor series) van mensen ook veranderd is in de loop de jaren.
Reageer
avatar_alex3012
7
14 jan 2019 15:32 -
is beetje apart om deze serie te gaan kijken als je de originele roswell gekeken heb.

zit er vanaf de trailer slechter uit maar zal een paar afl. kijken misschien oordeel ik te snel
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.