Robin of Sherwood

7.8 / 10
50 min
Actie, Avontuur
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_TragicError
8
12 apr 2020 23:23 -
Deze serie heeft na iets meer dan 30 jaar nog niets van charme ingeleverd. De mystieke sfeer die de schrijver in elke aflevering laat terugkomen zorgt ervoor dat je de serie niet snel vergeet. Inhoudelijk was ik wel de verschillende verhaaltjes vergeten, maar het rennen van de karakters door het bos niet, evenals de muziek van Clannad. Het enige wat misscjien niet de tand des tijds heeft doorstaan is het geluid, maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt genieten van beide Robin Hoods en zijn merry men en natuurlijk de mooie Maid Marion.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.