Reckoning

7.5 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkAXN
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:AXN
Reckoning is een Australië miniserie van de zender AXN. De serie ging in première op 23 december 2019.

De serie verkent de donkerste hoeken van de mannelijke psyche door de ogen van twee vaders, van wie er één een seriemoordenaar is. Zoals de meeste mannen proberen Leo en Mike te doen wat het beste is voor de mensen van wie ze houden, de gezinnen die ze beschermen. Maar terwijl beide worstelen om hun innerlijke demonen te onderdrukken, zet de moord op een lokale tiener hen op een koers van wederzijdse vernietiging die zal uitstralen door elk facet van hun stille, voorstedelijke gemeenschap.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Reckoning.

Populaire reacties (1)

8
21 mei 2020
Het is een mini-serie. Jammer. Je leert steeds beter de hoofdrolspeler te begrijpen. Wat het boeiend houdt is dat de verhaallijn niet helemaal als één lijn verloopt. Het laat je ook twijfelen. Klopt het of is toch iemand anders ook verdacht. De politieman vind ik zelf niet helemaal overtuigend gespeelt. Maar vanwege de suspense kijkt het prettig weg. Er had een tweede seizoen ingezeten maar daar is helaas niet voor gekozen.

Vergelijkbare series

Marcella
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Sherlock
1 stem