Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Startdatum zevende seizoen Ray Donovan aangekondigd

Startdatum zevende seizoen Ray Donovan aangekondigd

Zou Ray Donovan kunnen veranderen? Of beter nog: laat de wereld hem veranderen? Daar zal de fan achter gaan komen in het zevende seizoen bij Showtime.
In het aankomende zevende seizoen van Ray Donovan, zien we Ray (Liev Schreiber) werken om de man te kunnen zijn die zijn familie nodig heeft. Terwijl hij voortgang maakt met Dr. Amiot (Alan Alda) komen er gevaren uit het verleden om de hoek kijken waardoor Ray nog even de oude moet blijven. Ray worstelt daardoor met een balans te vinden tussen het fixen voor cliënten en het fixen van zichzelf.

Maar ook de rest van de Donovan-clan worstelt om een verse start te maken. Maar het verleden van Mickey (Jon Voight) lijkt roet in het eten te gaan gooien. Bridget (Kerris Dorsey) en Smitty (Graham Rogers) vinden het lastig om om te gaan met hun getrouwd zijn status in het dagelijkse leven.


Vanaf zondag 17 november 2019 is het zevende seizoen van Ray Donovan te zien bij Showtime. Of Ziggo net als bij het zesde seizoen 24 uur daarna de serie gaat uitzenden is nog niet bekend.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Tanja_1970
3 augustus 2019, 18:35
Eindelijk
2
antimidant
24 augustus 2019, 14:38
Groots
0
Log in om een reactie achter te laten