Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Liev Schreiber: “Er komt meer Ray Donovan”

Hoofdrolspeler Liev Schreiber heeft gereageerd op de commotie die is ontstaan na het cancelen van de Showtime hitserie Ray Donovan.

De fans van Ray Donovan zijn sinds Showtime de serie cancelde een week geleden met een protest begonnen. Showtime had ze een cliffhanger einde gegeven en de fans willen een mooi afgerond einde van hun favoriete fixer. David Hollander gooide nog eens olie op het vuur door te vertellen dat hij en het creatieve team van de populaire serie overdonderd waren door de beslissing.

Nu heeft de hoofdrolspeler, die de fans had opgeroepen om hun stem te laten horen, een bemoedigend bericht gepost op Instagram. “Het lijkt erop dat jullie protesten worden gehoord,” vertelde hij de fans op een Instagram bericht op woensdagavond. “Het is nog te vroeg om te zeggen hoe en wat, maar met een beetje geluk en jullie aanhoudende steun, komt er meer Ray Donovan.”

Schreiber wilde niet meer uitweiden, maar zijn commentaar was een duidelijke indicatie dat er conversaties gaande zijn om Ray Donovan een allerlaatste hoofdstuk te geven. Dat heeft Showtime ook al eerder gedaan met Shameless (US), die heeft een laatste elfde seizoen gekregen. En ook Homeland kreeg een allerlaatste achtste seizoen om de losse draadjes en openstaande verhaallijnen een mooi afgerond einde te geven.

Ray Donovan verdient ook een mooi afgerond verhaal en niet een open einde waar het zevende seizoen mee eindigde. Tijdens de TCA afgelopen maand gaf Showtime co-president Gary Levine nog toe dat de dramaserie zijn einde naderde, maar hij hintte er ook op dat de fixer een laatste en achtste seizoen zou kunnen krijgen. “Ik denk dat Ray Donovan het einde nadert,” vertelde Levine aan Deadline op 13 januari. “We hebben altijd gesproken over zeven of acht seizoenen.”

Schreiber en Hollander hadden hun hoop gezet op nog een seizoen, maar het gesprek over een nieuw seizoen verliep niet goed. Showtime heeft uiteindelijk besloten om de serie te cancelen. Ondanks de cliffhanger aan het einde van het zevende seizoen, en de nog redelijk open verhaallijnen, werd in het laatste seizoen wel één rode draad afgerond. Maar dat was niet genoeg om het hele verhaal over de fixer, uit Los Angeles en later New York, en zijn familie af te ronden.

MijnSerie houdt het nieuws over Ray Donovan scherp in de gaten. Zodra er meer nieuws is zullen wij daar uiteraard over berichten.
Vorige aflevering
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
07x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_BingingBirgit
13 feb 2020 11:09 -
Dat zou fantastisch zijn! Ray Donovan verdient een mooi einde
Reageer
avatar_Dutchfrank
14 feb 2020 07:45 -
Hier ben ik wel blij mee!
Reageer
avatar_hbrouwer
14 feb 2020 11:51 -
Ik hoop het ook, mooi eind zo toch veel mooier zijn.
Reageer
avatar_antimidant
16 feb 2020 15:46 -
Goed bericht.. Afwachten
Reageer
Ray Donovan