Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Ray Donovan keert terug met een film bij Showtime

Showtime heeft aangekondigd dat er een film komt van de dramaserie Ray Donovan, zodat de serie een afgerond einde krijgt.

Vorig jaar kwam voor de fans van Ray Donovan vervelend nieuws. Showtime kondigde aan geen achtste seizoen te maken. Maar het zevende seizoen blijkt niet zo'n bevredigend einde te hebben. Er waren al wat geruchten over een vervolg. Showtime heeft nu dus bekend gemaakt dat ze de serie een einde geven met een film, die het verhaal zal oppakken waar het laatste seizoen is geëindigd.

Hoofdrolspeler Liev Schreiber (Hitler: The Rise of Evil) zal voor zijn laatste keer terug keren in de rol van Ray Donovan. Jon Voight (Lone Star) en Kerris Dorsey (Brothers & Sisters), die ook een rol vervulden in de serie, zullen ook te zien zijn in de film. Schreiber en showrunner David Hollander zullen het script van de film schrijven. Later dit jaar gaan de opnames van start.


De dramaserie ging in 2013 in première en vertelt het verhaal van de fixer Ray Donovan die in Los Angeles de beroemde en rijke inwoners helpt bij problemen. Naast Liev Schreiber spelen ook Jon Voight, Katherine Moening, Steven Bauer, Paula Malcomson, Eddie Marsan, Dash Mihok, Pooch Hall en Kerris Dorsey een rol in de serie. In het laatste seizoen werden Alan Alda en Zach Grenier toegevoegd aan de cast.
Vorige aflevering
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
07x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_JanWillemK
25 feb 2021 12:36 - 22 sep 2021 04:50
Geweldig nieuws! Deze serie verdient meer, veel meer, maar wat ben ik blij dat er toch nog een soort van afsluiter komt.
Het is uiteindelijk afwachten hoe bevredigend het einde zal zijn aangezien je veel meer kan vertellen in 12 losse afleveringen...
Reageer
avatar_BingingBirgit
25 feb 2021 15:41 -
YESS!!!
Reageer
avatar_antimidant
08 maa 2021 21:52 -
Mooi. Goed te horen..
Reageer
Ray Donovan