Ray Donovan

8.1 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Ray Donovan vervolgfilm heeft datum en trailer

Ray Donovan-fans, opgelet! Showtime heeft een trailer vrijgegeven en de premièredatum onthuld voor de vervolgfilm van de gecancelde dramaserie.

Liev Schreiber, Katherine Moennig Jon Voight, Dash Mihok, Eddie Marsan, Pooch Hall en Kerris Dorsey keren terug voor de film, die zal beginnen na de gebeurtenissen van seizoen zeven.

Showtime onthulde meer over de geplande film in een persbericht.

Showtime heeft de trailer en key art vrijgegeven voor Ray Donovn: The Movie, die op vrijdag 14 januari om 21.00 uur in première gaat en het wordt herhaald op alle platforms op zaterdag 15 januari om 20:15 uur en zondag 16 januari om 20:15 uur. De film volgt de zeven seizoenen van de populaire dramaserie op en daarin speelt Liev Schreiber weer zijn Emmy genomineerde rol. Schreiber schreef het script ook samen met showrunner David Hollander, die de film regisseerde. Originele castleden die terugkeren zijn onder meer Eddie Marsan als Ray's broer Terry, Dash Mihok als Ray's broer Bunchy, Pooch Hall als de Donovan's halfbroer Daryll, Kerris Dorsey als Ray's dochter Bridget, Katherine Moennig als Lena, samen met Kerry Condon als Molly Sullivan en Oscar-winnaar Jon Voight als Mickey Donovan. Tijdens de serie van zeven seizoen met 82 afleveringen van 2013 tot 2020, verdiende de serie meerdere nominaties voor Emmy, Writers Guild en Critics' Choice.De nieuwe film gaat verder waar seizoen zeven was geëindigd, met Mickey verdwenen en Ray vastbesloten om hem te vinden en te stoppen voordat hij nog meer bloedbaden kan veroorzaken. Het zal ook de huidige gevolgen van de Donovan/Sullivan-vete verweven met het oorsprongsverhaal van Ray en Mickey van 30 jaar geleden.

De Ray Donovan-film is uitvoerend geproduceerd door David Hollander, Liev Schreiber, Mark Gordon, Bryan Zuriff en Lou Fusaro.

11610 RD
Vorige aflevering
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
07x10
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Tanja_1970
24 nov 2021 20:25 -
Ben heel benieuwd. Vind het wel heel jammer dat de serie gestopt is
Reageer
Ray Donovan