Ratched

-
0 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Castinglijst Ratched indrukwekkend

Ryan Murphy heeft zijn castinglijst bekend gemaakt voor de nieuwe Netflix-serie Ratched, en het is een behoorlijk indrukwekkende lijst.

In Ratched speelt Sarah Paulson de jongere versie van de duivelse zuster Ratched uit One Flew over the Cuckoo’s nest. Er zijn al twee seizoen besteld met achttien afleveringen. Naast Paulson zullen onder anderen Sharon Stone (foto), Cynthia Nixon, Finn Wittrock, Jon Jon Briones, Charlie Carer, Judy Davis, Harriet Harris, Hunter Parrish, Amanda Plummer en Corey Stoll (foto) een rol gaan spelen in de nieuwe serie. Samen met Murphy zal Michael Douglas dienst doen als uitvoerend producent.

Embed from Getty Images

Op zijn Instagram-post vertelde Murphy: “Een echt moorddadige rij aan talent. Vele van deze acteurs zijn uiterst getalenteerde personen waarmee Sarah en ik al heel lang mee wilde samenwerken.” Ratched wordt een oorsprong verhaal dat begint in 1947, waar we de reis van Ratched zullen volgen van verpleegster tot volwaardig monster. De serie zal haar moorddadige progressie volgen door de geestelijke gezondheidszorg. De post van Ryan Murphy op Instagram

Embed from Getty Images

De opnames zullen over een paar weken van start gaan, het is nog niet bekend gemaakt wanneer de serie bij Netflix in première zal gaan.

Ga jij kijken naar Ratched? Ken je haar nog van One Flew over the Cuckoo's nest?


Embed from Getty ImagesSarah Paulson (L) en Ryan Murphy
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Vandaag, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Vandaag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Vandaag, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
3
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Vandaag, 10:00