Property Brothers: Forever Home

7.1 / 10
45 min
Huis en Tuin
Volg deze serie
7.1 / 10
6seizoenen/94afleveringen/2019 - heden
NetwerkHGTV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Netwerk:HGTV
Property Brothers: Forever Home is een Amerikaanse huis en tuinserie van de zender HGTV. De serie ging in première op 29 mei 2019.

The Property Brothers nieuwe show Forever Home richt zich op stellen die thuis wonen, maar die wat hulp en expertise nodig hebben om het perfect te maken.

In elke aflevering neemt Drew het stel mee op een rondleiding langs nabijgelegen gerenoveerde huizen om uit te vinden welke functies ze niet kunnen missen. Gewapend met deze informatie, en met het budget van de huiseigenaar in gedachten, zal Jonathan de designdromen van het gezin tot leven brengen met behulp van 3D-graphics. De broers presenteren de huiseigenaren vervolgens twee geanimeerde opties die laten zien hoe hun huis opnieuw kan worden voorgesteld. Om het volledige potentieel van het huis te ontsluiten, zullen Jonathan en Drew zich concentreren op het reviseren van het huis om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften en wensen van de gezinnen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 18
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 14
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 13
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Property Brothers: Forever Home.
Property Brothers: Forever Home