Leuk?
10
9
Bekijk stemmen

Dominic Purcell zegt dat het zesde seizoen van Prison Break er komt

Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.

Dominic Purcell (DC's Legends of Tomorrow) vervult in Prison Break de hoofdrol van Lincoln Burrows. In een beschrijving onder een recente foto die de acteur op zijn Instagram plaatste besprak hij een aantal 'roddels' over zichzelf. Zo zei hij dat hij oud is, "Rumor number 1. I’m old. Yes. I’m 50.....". Pas bij het derde gerucht werd het spannend voor de fans van Prison Break, hier schreef hij: "Rumor number 3, Will season pb 6 happen. Yes.....".

Helaas ging de acteur niet verder in op het gerucht. Wanneer het zesde seizoen eventueel zal verschijnen is dus ook nog niet bekend. Purcell liet eerder dit jaar al wel vallen dat hij hoopt dat de productie in oktober van start kan gaan. Voorlopig is het nog steeds afwachten op een bevestiging.


Dominic Purcell

Prison Break ging in 2005 in première, nadat in 2009 het vierde seizoen uitkwam hebben de kijkers nog een tijd moeten wachten op het vijfde seizoen. In 2017 kwam het meest recente seizoen namelijk pas uit. Sindsdien zijn er al meer speculaties en hints opgedoken over een zesde seizoen van Prison Break. Zo liet Paul T. Scheuring, het brein achter de serie, in 2018 weten dat hij de eerste aflevering al heeft geschreven.
Vorige aflevering
Behind the Eyes
Behind the Eyes
05x09
Leuk?
10
9
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Sly17
23 sep 2020 18:00 -
Doe. Het. Niet.
Reageer
avatar_Megafluffy86
24 sep 2020 11:34 -
Over uitmelken gesproken.
Reageer
avatar_elixer
24 sep 2020 12:12 -
Deze serie is goed afgesloten last dat zo blijven
Reageer
Prison Break