Press

7.4 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2018 - heden
Genres:Drama
Netwerk:BBC One
Press is een Engelse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 6 september 2018.

Press speelt zich af in de snelle en uitdagende omgeving van de Britse krantenindustrie, en dompelt kijkers onder in het persoonlijke leven en de constante professionele dilemma's waarmee de personages worden geconfronteerd. De serie volgt hun leven als ze proberen werk en spel, ambitie en integriteit in evenwicht te brengen, te midden van de nooit eindigende druk van de 24-uurs wereldwijde nieuwscyclus en een industrie in beroering.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Press - Seizoen 1

7

Nieuws (6)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 29 juli
Dear White People, Fear The Walking Dead, Mindhunter, Power, The Affair of The Terror. Welke series staat op jouw lijst in augustus?
di 30 juli
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
11 feb 2019

Vergelijkbare series