Prehistoric Park

7.1 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2006 - 2006 
NetwerkITV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20062006 (Beëindigd)
Netwerk:ITV
Prehistoric Park is een Britse documentaire van de zender ITV. De serie ging in première op 22 juli 2006.

In de prehistorie werd de wereld bevolkt door de meest fantastische wezens die ooit bestaan hebben. Vandaag is 99 procent van die dieren uitgestorven. Maar wat als we sommige verloren dieren terug konden brengen? Wat als uitsterven niet voor altijd hoefde te zijn?

Dit is een epische reis en volgt avonturier Nigel Marven terwijl hij het gevaar van het verleden overwint om deze verloren wezens te redden en ze terugbrengt naar een reservaat van het heden zodat ze weer kunnen opbloeien.

Met zijn kennis van het hedendaagse dierenrijk en de het laatste peleontologische onderzoek gebruikt Nigel het tijdportaal van Prehistoric Park om hem terug naar de prehistorie te brengen: naar de ijstijd om een mammoet te vinden, 65 miljoen jaar geleden om een Tyrannosaurus rex te redden en 300 miljoen jaar terug om enorme insecten te vangen. Zodra hij in hun wereld is ontdekt Nigel wat ze eten, hoe ze leven en, niet onbelangrijk, waarom ze zijn uitgestorven.

Geholpen door zijn topteam, dierenarts Susanne en hoofdverzorger Bob, ontdekt Nigel dat het redden van en zorgen voor prehistorische dieren niet zo makkelijk is als hij eerst had gedacht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Prehistoric Park.

Nieuws (1)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst over en met dinosauriërs. Veel kijkplezier.
3 mei 2020
3