Poltergeist: The Legacy

7.3 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
4seizoenen/88afleveringen/1996 - 1999 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min19961999 (Beëindigd)
Netwerk:Showtime
Poltergeist: The Legacy is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 21 april 1996.

Poltergeist: The Legacy over een geheim genootschap dat 3000 jaar geleden ontstaan is in het oude Griekenland. Onder de dekmantel van een bekende filantropische instelling bestrijdt `The Legacy' met gebundelde krachten de donkere kanten van het bovennatuurlijke, om zo de mensheid te kunnen beschermen tegen de groeiende aanwezigheid van het kwade. Het `Legacy' consortium is opgebouwd uit verschillende `Legacy' huizen die verspreid zijn over de gehele wereld. Aan het hoofd van `The Legacy' in San Francisco staat Dr. Derek Rayne. Zijn vader, Winston Rayne, was dit ook tot het moment dat hij voor de ogen van Derek op gruwelijke wijze om het leven werd gebracht door een demon. Verbitterd en verdeeld door zijn eigen verlangens en zijn voorbestemde toekomst als leider van `The Legacy' gaat hij op zoek naar de gevallen engelen die zijn vader geveld hebben. Alhoewel Derek de jonge garde van `The Legacy' met veel liefde, kracht en intelligentie begeleidt en aanmoedigt, kunnen zij door de mysteries die diep in zijn ziel verborgen liggen, niet echt tot hem doordringen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 22
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Poltergeist: The Legacy.

Vergelijkbare series

Poltergeist: The Legacy