Pole to Pole with Michael Palin

8,0 / 10
50 min
Reizen
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/1992 - 2004 
NetwerkBBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min19922004 (Beëindigd)
Genres:Reizen
Netwerk:BBC
Pole to Pole with Michael Palin is een Brits reisprogramma van de zender BBC. De serie ging in première op 21 oktober 1992.

Het idee lijkt zo eenvoudig: een tocht van de Noordpool naar de Zuidpool – langs de 30ste oostelijke lengtegraad. De werkelijkheid is heel wat minder eenvoudig… Deze spannende reis van pool tot pool is een op het lijf geschreven uitdaging voor de man die ’80 dagen rond de wereld’ reisde: Micheal Palin.

Vijf lange maanden had hij nodig om samen met zijn ploeg dit avontuur op film te zetten. Een erbarmelijke tocht per trein, vrachtwagen, schip, vlot, Ski-Doo, sloep, fiets en luchtballon. Het resultaat: een meeslepende en leerzame documentaire met fascinerende verhalen en unieke beelden. Michael Palin ziet op deze wonderbaarlijke reis voor zijn eigen ogen geschiedenis geschreven worden. Zo is hij getuige van het einde van het apartheidssysteem in Zuid-Afrika, de dag van Kenneth Kaunda’s aftreden in Zambia, de afloop van een 30-jarige burgeroorlog in Ethiopië en de val van het communisme in de Sovjet-Unie.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Pole to Pole with Michael Palin.
Pole to Pole with Michael Palin