Plunderer

8.1 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/24afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
Plunderer is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 9 januari 2020.

In een post-apocalyptische wereld die wordt gedomineerd door de zogenaamde 'Nummers', zal elke mens zijn identiteit hebben met zijn eigen 'Count', die elk getal dat verband houdt met zijn leven zou kunnen definiëren. Moge het de gelopen afstand of het aantal complimenten zijn dat anderen van hen hebben gekregen, deze graaf kan hen naar de afgrond leiden wanneer deze tot nul is gedaald.
In het jaar 305 van de Alcian-kalender heeft Hina een missie geërfd van haar Moeder, wiens graaf tot nul is afgeschreven, om de legendarische Rode Baron te zoeken. In haar avontuur ontmoet ze een half-gemaskerde zwaardvechter genaamd Licht die zijn identiteit probeert te verbergen, omdat hij bekend staat als een gedegenereerde voor het hebben van een ongelooflijk lage graaf.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Plunderer.
Plunderer