Plastic Memories

9.5 / 10
25 min
Sciencefiction, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
9.5 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2015 - 2015 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20152015 (Beëindigd)
Netwerk:Tokyo MX
Plastic Memories is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 4 april 2015.

Dit verhaal speelt zich af in een nabije toekomst als androids die er precies hetzelfde uitzien als mensen beginnen te verspreiden over de hele wereld. De android productiebedrijf SA Corp. geproduceerd Giftia, een nieuw soort android dat de meest bedrag van emotie en mens-achtige kwaliteiten heeft van een ander model ooit heb gezien.

Echter, als gevolg van problemen in de technologie, de androids hebben een levensduur, en zodra die voorbij is gaan ze ... Nou, het wordt vrij slecht. Voor dit probleem creëert SA Corp een terminal dienst om Giftia dat in het verleden hun levensduur zijn gegaan op te halen. Een nieuwe werknemer bij de terminal service met de naam Tsukasa Mizugaki vormt een team met de Giftia Isla aan de andere androids te halen, maar ...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Plastic Memories.