Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Afleveringen Person of Interest

0%
Dit kostte je 0 uur en 0 minuten.
43 minuten
Weergave:
Sorteer op:
Snel naar:
Alles van Person of Interest gezien?
Alles selecteren


Seizoen 1
Afl.01
Wanneer het BSN-nummer van een jonge aanklager opduikt, gaan Reese en Finch samenwerken om erachter te komen of ze een dader of slachtoffer in het geheel is.
Afl.02
Reese en Finch twijfelen aan de betrouwbaarheid van de machine, wanneer ze het verzoek krijgen om een tiener te onderzoeken die enkele jaren geleden vermoord zou zijn....
Afl.03
Reese gaat undercover om achter de dreiging op de volgende naam uit Finch te komen. Het betreft een jonge voormalige militair genaamd Joey Durban.
Afl.04
Reese en Finch krijgen hulp van detective Fusco bij hun onderzoek van hun volgende target, Dr. Megan Tillman.
Afl.05
Reese en Finch hebben de uitdaging van het onderzoeken van een persoon, die niets te maken wil hebben met hun merk als burgerwachters.
Afl.06
Reece raakt op een romantische manier betrokken bij zijn nieuwste target; Een aantrekkelijke dame die totaal niet is wat ze lijkt.
Afl.07
De Machine komt op de proppen met een lerares die getuige is geweest van een overval. Reese en Finch strijden tegen de klok om haar leven te redden.
Afl.08
Wanneer Reese en Finch erachter komen dat hun nieuwste target banden heeft met de Russische spionagewereld, komen ze erachter hoe geheime agenten werden behandeld in...
Afl.09
Het kat en muis spelletje van Reese en Finch met detective Carter wordt een stuk ingewikkelder wanneer de machine haar aanwijst als nieuwe POI.
Afl.10
Detective Carter verwerkt haar onderonsje met Reese en Finch. Ondertussen geeft de machine deze keer maarliefst vier BSN nummer, in plaats van één.
Afl.11
Reese zit vast aan zijn rolstoel, wanneer hij moet herstellen van zijn schotwond. Maar Finch heeft een mooi appartement voor hem geregeld, vanuit waar hij de conciërge...
Afl.12
Wanneer Carter en Reese elkaar eindelijk in het echt ontmoeten, krijgt hij haar zover om hen te helpen bij het onderzoek naar hun nieuwste POI, een jonge dame die...
Afl.13
De machine geeft Reese en Finche een nummer van een man die op het randje staat. Beide mannen voelen zich verplicht om de hulp van een voormalige POI, Zoe Morgan, in...
Afl.14
De machine wijst Darren, een tiener wiens broer onlangs is vermoord, aan als volgende POI. Ondertussen is Finch bang dat de zoon van zijn voormalige zakenpartner dicht...
Afl.15
Reese ontdekt dat er meer is dan op het eerste gezicht blijkt, wanneer hij undercover gaat om in de buurt van zijn nieuwste POI te komen.
Afl.16
De machine leidt Reese en Finch naar Wall Street, wanneer een jonge handelaar van een grote investeringsmaatschappij betrokken raakt bij een multi-miljoenen zaak.
Afl.17
Wanneer de machine een 6 maanden oude baby aanwijst als nieuwe POI, veranderen Reese en Finch in zorgzame ouders. Detective Carter twijfelt aan haar samenwerking met...
Afl.18
Het nieuwste van de machine geeft Reese en Finch een unieke uitdaging, aangezien het slachtoffer geen enkele digitale handtekening heeft achter gelaten. Daarnaast...
Afl.19
Wanneer de machine de vijf nummers van alle 'Don's' in New York weergeeft, verdenken Reese en Finch Elias ervan dat hij zijn concurrenten uit wil gaan schakelen.
Afl.20
Reese gaat undercover als een werknemer bij een gepantserd wagen bedrijf en haalt zo herinneringen op uit zijn verleden als CIA agent.
Afl.21
Finch geeft Reese een vrije dag voor zijn verjaardag, zodat hij niets te weten komt over de nieuwste POI die banden heeft het verleden van Reese.
Afl.22
De nieuwsgierigheid van de nieuwste POI kan wel eens fataal worden, wanneer hij betrokken raakt bij een overheidssamenzwering. Finch is zeer bekend met deze zaak....
Afl.23
Reese raakt ingesloten samen met zijn POI en belandt in een race tegen de klok. Hij is overgeleverd aan de hulp van Finch, Carter en Fusco.
Seizoen 2
Afl.01
Reese vraagt ​​Detectives Carter en Fusco voor hulp bij het vinden van Finch, die word ontvoerd door zijn aartsvijand (Amy Acker).
Afl.02
Reese onderzoekt een oude zaak, waarbij hij per ongeluk dichterbij Finch en zijn ontvoerder komt.
Afl.03
Reese beschermt de dochter van een Braziliaanse diplomaat.
Afl.04
Reese en Finch vragen zich af of ze moeten ingrijpen als ze ontdekken dat het leven een maffiabaas in gevaar is. Finch wendt zich tot een onverwachte bron voor hulp.
Afl.05
Reese moet stiekem een onderzoeksjournalist beschermen zonder zelf een deel van haar verhaal te worden.
Afl.06
Het nieuwste nummer van de machine stuurt Reese naar de buitenwijken.
Afl.07
De risico's zijn groot wanneer Finch en Reese hun nieuwste persoon, een briljante chirurg, proberen te beschermen.
Afl.08
Het team staat voor een uitdaging als zowel het nummer van een man als van zijn vrouw uit de machine komen.
Afl.09
Wanneer de machine een New Yorkse taxichauffeur noemt als nieuwste persoon, kan een van zijn vele passagiers een deel van de bedreiging vormen.
Afl.10
Als de FBI achter "de man in het pak" aanzit, is Reese nog meer gemotiveerd om de nieuwste persoon te beschermen. Hij ontdekt dat ze de zus is van een soldaat die is...
Afl.11
Finch gaat undercover om een jongen die op hem lijkt te beschermen Carter gaat op een gevaarlijke missie voor de FBI.
Afl.12
Carter probeert Reese helpen door zich te mengen in de mentale oorlogsvoering met de FBI. Reese heeft enkele ontmoetingen met oude en nieuwe vijanden. Detective Fusco...
Afl.13
Reese wordt gevangen genomen door een oude kennis die een dodelijke aanslag aan het plannen is.
Afl.14
Finch en Reese krijgen te maken met een technische miljardair wiens nieuwsgierigheid en eindeloze middelen een probleem kunnen vormen om hun identiteit geheim te houden.
Afl.15
Als Reese en Finch proberen het leven van een kamermeisje te redden, komen ze een hele rij verdachten tegen. Detective Carter overdenkt een aanbod van de FBI.
Afl.16
De nieuwste persoon - een dodelijke maar sexy overheids agente die terroristische dreigingen onderzoekt - blijkt moeilijk te beschermen voor Reese en Finch.
Afl.17
Finch en Reese proberen zes mensen tegelijk te beschermen. Alle aanwijzingen leiden hen naar een kustplaats. Een storm dwingt Finch en Reese om onderdak te zoeken in...
Afl.18
Finch en Reese vertrekken naar Atlantic City om een bejaarde gokker te beschermen. Carter probeert de naam van een detective te zuiveren.
Afl.19
Finch infiltreert in een technisch bedrijf om informatie over een directeur te verzamelen. Carter zet vraagtekens bij de integriteit van Beecher.
Afl.20
Wanneer hun nieuwste doelwit wordt vergiftigd, hebben Finch en Reese slechts 24 uur om het gif te identificeren en de persoon te vinden die ervoor verantwoordelijk is....
Afl.21
Wanneer een virus een storing veroorzaakt in de machine, worden de nummers zeer onregelmatig uitgegeven. Het team gaat op zoek naar een uiterst ongrijpbare miljonair.
Afl.22
Finch en Reese werken samen met onverwachte bondgenoten als ze haast moeten maken om de machine te repareren. Wanneer detective Carter probeert om de moordenaar van...
Seizoen 3
Afl.01
Reese en Shaw hebben moeite met het vinden van een matroos tussen de vele aanwezige matrozen die in de stad zijn voor "Fleet"week. Carter probeert goed om te gaan met...
Afl.02
Reese probeert een internet ondernemer te beschermen die de privacy van mensen in gevaar brengt; Carter wordt aan een rookie partner gekoppeld.
Afl.03
Reese en Finch roepen de hulp in van Carter, Shaw en Zoe Morgan, die gebruik maken van hun vrouwelijkheid om een playboy in de val te lokken. Ondertussen, helpt The...
Afl.04
Het team moet erachter zien te komen of een advocaat de moord op haar echtgenoot heeft gepleegd of dat ze er ingeluisd wordt. Carter ziet haar nieuwe partner met Reese.
Afl.05
Shaw moet een 10-jarig meisje met sterk ontwikkelde vaardigheden beschermen, als de machine haar nummer geeft. Carter's missie kan worden blootgesteld.
Afl.06
Na te zijn bevrijd uit de psychiatrische afdeling heeft Root de hulp van Shaw' nodig met een richtlijn uit de machine, Finch en Reese kijken naar een zachtaardige...
Afl.07
Het team wordt verrast tijdens een onderzoek naar een hypnotherapeut, die een antiquair blijkt te zijn met banden met een misdaadorganisatie.
Afl.08
De machine geeft Finch 38 nummers in een keer. Informatie over Carter's verleden wordt onthuld.
Afl.09
De strijd om de misdaadorganisatie 'HR'te berechten bereikt een nieuw niveau wanneer Reese's nummer wordt gegeven wordt door de machine.
Afl.10
Terwijl het team zoekt naar gerechtigheid voor de dood van Carter, vreest Finch dat een van te teamleden te ver zal gaan wanneer de nummers van de belangrijkste leden...
Afl.11
Flashbacks naar Finch zijn jeugd geven inzicht in de creatie van The Machine. Het team ontvangt het nummer van een reeds stervende man. Reese verlaat het team.
Afl.12
Meerdere vijanden spannen samen tegen het POI team, omdat zij een stervende man beschermen, wiens nummer uit de machine is gekomen. Ze worstelen om hun vijanden op...
Afl.13
Reese stapt op een internationale vlucht in een poging om het team en zijn verleden achter hem te laten, maar wordt boos wanneer hij ontdekt dat zijn reisplannen zijn...
Afl.14
Reese keert terug naar New York. Een reeks verrassende gebeurtenissen lijdt ertoe dat het team een overval moet plannen die hen allemaal in de cel kan doen belanden.
Afl.15
Finch probeert een 112 telefoniste te beschermen door undercover te gaan in het callcenter. De bedreiging blijkt veel groter te zijn dan er werd verwacht.
Afl.16
De geheimen van Finch's operatie voordat hij Reese in dienst nam worden onthult, inclusief de schokkende banden met hedendaagse gebeurtenissen.
Afl.17
De machine laat Root contact zoeken met een conciërge met een mysterieus verleden. Wanneer haar aanwezigheid zijn leven in gevaar brengt, ontvangt Finch zijn nummer.
Afl.18
Wanneer Reese en Finch een voormalig medewerker van de VN moeten beschermen, komen ze in de troebele wateren van de hedendaagse internationale politiek terecht.
Afl.19
Wanneer de machine de vijf nummers van alle 'Don's' in New York weergeeft, verdenken Reese en Finch Elias ervan dat hij zijn concurrenten uit wil gaan schakelen.
Afl.20
Reese gaat undercover als een geheime agent om dichtbij het laatste target te kunnen komen. het betreft een bekende persoonlijkheid uit de landelijke politiek.
Afl.21
Reese en Shaw worden opgejaagd door Decima. Greer maakt misbruik van Finch zijn grootste zwakte.
Afl.22
De Machine geeft het team vijf verschillende nummers om te onderzoeken. De hackers van Root komen aan in New York.
Afl.23
Het team doet haar best om Samaritan niet online te laten komen. De strijd tegen Vigilance bereikt zijn hoogtepunt.
Seizoen 4
Afl.01
In de eerste aflevering van het 4e seizoen moet het team nieuwe manieren vinden om hun werk voort te zetten zonder opgemerkt te worden door Samaritan, nadat ze door...
Afl.02
Hoewel Finch erop staat dat hij niet langer wil helpen met de nieuwe nummers, krijgt hij toch interesse als Reese verneemt dat de nieuwste POI een brijante...
Afl.03
Finch neemt Fusco in dienst om dicht bij zijn laatste POI te blijven, een professionele gezelschapsbegeleider wiens nummer verscheen. Maar het benaderen van vrouwen...
Afl.04
Reese's coverbaan als een NYPD detective wordt ingewikkeld als de jonge broer en zus die hij beschermt doelwit worden van een onderzoek.
Afl.05
Finch is achterdochtig als het nummer van een getalenteerde politiek-enquêteur verschijnt op het moment dat zijn normaal smetteloze voorspellingen fout gaan, en...
Afl.06
Reese, Shaw en Fusco moeten een nietsvermoedende kantoormedewerker beschermen die op een gevaarlijke samenzwering stuit als hij bijklust als nepdetective. Ondertussen...
Afl.07
Shaw vergezelt een wereldwijd team van dieven om de nieuwste POI in de smiezen te houden, maar onverwachte gebeurtenissen brengen haar in gevaar. Finch en Root...
Afl.08
Reese doet zich als NYPD Academie-instructeur voor om een getalenteerde jonge agent in de gaten te houden, waarbij haar bedoelingen door verdachte acties in twijfel...
Afl.09
Reese en Finch raken in een gevecht tussen stadsbendes als Elias op de korrel wordt genomen door Dominic, de ambitieuze leider van de Brotherhood. Ondertussen zijn...
Afl.10
Samaritan toont zijn ware kracht door 48 uur lang New York in z'n greep te houden en de criminaliteit uit de stad te bannen in een poging de Machine uit z'n...
Afl.11
Samaritan start een cyberaanval op de aandelenbeurs, wat de levens van de teamleden in gevaar brengt om via een wanhopige missie een wereldwijde catastrofe te stoppen.
Afl.12
Control, die het verwerken van relevante nummers voor de overheid overziet, begint de methodes en bedoelingen van het Samaritan programma in twijfel te trekken....
Afl.13
Reese en Root’s jacht op Shaw leidt hun naar een dorp buiten New York waar het duidelijk wordt dat niet alles even idyllisch is als het lijkt. Daarbij gaat Fusco samen...
Afl.14
Wanneer de Machine een plek in een jury bij een moordzaak regelt voor Finch, begint hij te vermoeden dat een mede-jurylid de voortgang wil belemmeren. Ondertussen komt...
Afl.15
Reese probeert een softwareontwikkelaar met een mysterieus tweede leven te beschermen, maar het is onduidelijk van welke van haar twee levens de dreiging komt....
Afl.16
Reese en Finch moeten Harper beschermen, een oplichter, wiens plan om geld te stelen van een apotheek voor medische marihuana, in rook opgaat.
Afl.17
Reese en Finch proberen een psycholoog te beschermen die er vreemde methodes op na houdt om zijn patiënten te helpen. Flashbacks tonen hoe slecht Finch er aan toe was...
Afl.18
Reese moet een bountyhunter beschermen, terwijl ze dat eigenlijk niet wil. Finch zet een plan in gang, welke hij in Shanghai heeft bedacht.
Afl.19
Reese en Finch beschermen een CEO die last heeft van een hacker aanval.
Afl.20
Reese moet een zaak oplossen die door Detective Carter nooit is opgelost.
Afl.21
Reese en Fusco belanden in een gevecht tussen twee POI's.
Afl.22
Finch en Root moeten haast maken om The Machine te beschermen tegen Samaritan. Reese belandt in de eindstrijd tussen Elias en Dominic.
Seizoen 5
Afl.01
Reese and Finch attempt to rescue the Machine’s source code before it deteriorates beyond repair. Also, Root fights for her life against an onslaught of Samaritan’s...
Afl.02
The Machine experiences a glitch during rebooting, supplying Reese and Fusco with the numbers of dozens of people not actually involved in crimes, while also locking...
Afl.03
Reese’s cover could be blown when he realizes the latest POI has ties to his old CIA colleague, Kara Stanton.
Afl.04
Sameen Shaw escapes her captors, but the team is unsure of her mental state when she begins to act paranoid and reckless.
Afl.05
Reese protects an NYPD analyst whose investigation into a software glitch has drawn the attention of Samaritan. Also, Reese and Fusco are threatened by an ally of...
Afl.06
The Machine sends Reese and Finch to a wedding to protect a pair of POIs before their nuptials. Also, Fusco becomes angry at being kept in the dark by the team and...
Afl.07
Root goes undercover at a radio station to protect the host of a conspiracy theory show who stumbles upon information that could get him killed. Also, Samaritan’s...
Afl.08
Reese and Finch become trapped in a hospital that becomes ground zero for a deadly viral outbreak. Also, Samaritan’s newest recruit has second thoughts and Shaw...
Afl.09
The mysterious criminal mastermind known as “The Voice” returns and traps Reese and Fusco in their own precinct with several armed gang members and the latest POI....
Finch’s number comes up when a fatal error blows his cover identity and sets off a deadly series of escalating encounters with Samaritan’s operatives.
Afl.11
The team must unravel a conspiracy and stay ahead of the Secret Service when the President of the United States becomes their newest POI. Also, Finch separates himself...
Afl.12
As Reese and Shaw race to catch up with Finch, he infiltrates a maximum-security government facility in a desperate mission which could mean the end for not only...
Afl.13
Finch, Reese, Fusco, and Shaw embark on one last mission to prevent Samaritan from destroying The Machine and cementing its hold over mankind.
Afl.14
Geen omschrijving bekend