Person of Interest

8.2 / 10
43 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 2

Ghosts

Reese en Finch twijfelen aan de betrouwbaarheid van de machine, wanneer ze het verzoek krijgen om een tiener te onderzoeken die enkele jaren geleden vermoord zou zijn. Finch herinnert zich het ontstaan van de machine.
Gastrollen:
Ritchie CosterMolly PriceValentina de Angelis
Auteur:
Regisseur:
Richard J. Lewis
Uitgezonden op:
29 september 2011, 22:00
Reacties (2)
avatar_anonymous
08 nov 2012 13:46 -
Hoe kan ik alle afleveringen bekijken? Kom niet verder dan de reclame......
Reageer
avatar_anonymous
01 nov 2013 09:10 -
En als je jezelf hebt aangemeld voor een trail van 1 euro kom je er achter dat je dan nog steeds niet naar deze serie kan kijken. Ik heb gezocht in de film bibliotheek maar vind deze serie niet. Eigenlijk zie ik alleen oude zooi. dus direct weer annuleren, omdat het niet is wat je verwacht. moet je daar ook weer voor de annulering betalen. kortom de advertentie van rockplay is misleidend, Mijn serie.nl zou er voor moeten zorgen dat direct duidelijk is dat het hier om een advertentie gaat en niet te maken met de content van mijn serie.nl
Reageer