Peaky Blinders

8.6 / 10
58 min
Misdaad, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Gisteren, 14:00
1
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
wo 1 juli
3
Bedenker Lauren Schmidt heeft zich uitgesproken over het tweede seizoen van The Witcher, er zullen nieuwe witchers verschijnen in het tweede seizoen.
15 jun 2020
2
History Channel heeft twee series gecanceld. Knightfall en Project Blue Book zijn beide na een tweede seizoen niet vernieuwd door het netwerk.
9 mei 2020
3
Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht van de eerste Belgische Netflix-serie Into the Night, die vanaf mei te bekijken is bij de streamingdienst.
27 apr 2020
De week waarin we nog steeds geen verlossend woord kregen van Rutte en waarin veel series werden ingekort. Maar ook de week van de podcast, twee prijsvragen en datums.
27 apr 2020
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Ron Schoonwater
15 mei 2020
5
De Boardwalk Empire acteur zal in het zesde seizoen van Peaky Blinders te zien zijn. Het is nog niet bekend welke rol hij gaat vervullen in de historische misdaadserie.
26 apr 2020
2
Jason Tobin, die in de serie Young Jun speelt, heeft laten weten dat het tweede seizoen van Warrior (2019) in oktober verschijnt.
20 apr 2020
1
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra. Veel kijkplezier.
25 apr 2020
1
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
27 mrt 2020
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen en straten en plein leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
13 apr 2020