Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Prime Video cancelt Outer Range na twee seizoenen

Prime Video heeft ervoor gekozen om het sciencefiction/neo-western drama Outer Range niet te vernieuwen met een derde seizoen.

Het nieuws komt bijna twee maanden nadat het tweede seizoen van zeven afleveringen van de serie van showrunner Charles Murray op 16 mei werd uitgebracht.

Het volgt op solide vroege Amerikaanse kijkcijfers, waarbij de release van het nieuwe seizoen Outer Range naar #3 stuwde op de Nielsen Streaming Originals-lijst voor de week van 20 mei met 476M bekeken uren en #8 voor de week van 27 mei met 314M.

Outer Range

Outer Range volgt rancher Royal Abbott (Josh Brolin) die vecht voor zijn land en familie na het ontdekken van een onpeilbaar fenomeen aan de rand van de wildernis van Wyoming - een donkere leegte.

Het mysterie rond de leegte op de westelijke weide van de ranch verdiept zich in seizoen twee, als Royal en zijn vrouw Cecelia (Lili Taylor) worstelen om hun familie bij elkaar te houden in de nasleep van de verdwijning van hun kleindochter.

Naast Brolin en Taylor speelden ook Imogen Poots, Tamara Podemski, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie en Will Patton mee. Christian James, Megan West, Daniel Abeles, Kimberly Guerrero en Monette Moio hadden een terugkerende rol in seizoen twee.

Outer Range is geproduceerd door Charles Murray, Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Ernest McNealey, Brolin, Tony Krantz, Heather Rae en Jon Paré. Brolin maakte zijn regiedebuut in de voorlaatste aflevering van seizoen twee.
Vorige aflevering
The End of Innocence
The End of Innocence
02x07
Leuk?
1
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Outer Range